Stageplaatsen voor

AV, marketing, communicatie en presentatie

Marketing mixer van audiovisueel, marketeer, copywriter, presentator/presentatrice

Ben je een doener? Heb je energie? Wil je jouw werkzaamheden als av-er, marketeer en pr man/vrouw / schrijver verdiepen en professionaliseren? Wil je werken als communicatieadviseur, direct media marketeer of online salesman/vrouw? Dan bieden we jou een uitzonderlijke stagemogelijkheid waardoor je je voor organisaties letterlijk onmisbaar kan maken 🙂

Met onze producten kunnen we de producten en diensten van bedrijven veel beter in beeld brengen. Je leert bij ons om bestaande producten en diensten om te zetten naar scripts en uiteindelijk diverse media waaronder filmpjes waarin je deze ’to the point’ informatief realiseert. Ben je klaar met deze stage dan draai je je hand er niet voor om, om zelfstandig scripts te schrijven, deze te bespreken met de klant, aan te passen en vervolgens zelfstandig te presenteren en te realiseren.

Zelfstandig werken is belangrijk. We bieden jou onze ervaring, een videostudio, een geluidsstudio en montageset met alles er op en er aan als werkgebied om je stage op een geweldige manier in te vullen. Stages duren 3 tot 6 maanden; zijn bedoeld voor studenten MBO, HBO, of universiteit, zijn afhankelijk van je motivatie. Meerdere werkplekken zijn beschikbaar, dus een duostage is mogelijk. SpotCast / DandA is SBB erkend. De details volgen zodra we weten bij welk onderdeel je past. . 

Iets voor jou?
Maak een afspraak en stuur je motivatie/cv naar:

spotcast.stages@danda.nl
t.a.v. Kai Belik
o.v.v. presentatiestage

Bel voor meer informatie of gebruik het formulier hieronder:
+31 73 6 129 777

<!-- [et_pb_line_break_holder] --></! voor who hit plugin>

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat