Over Kirsten

Kirsten heeft zich ontwikkeld als allround presentatrice. Voor het beste resultaat gaat ze voor u aan de slag..

Kirsten is een Nederlandse presentatrice. Ze wordt in 1988 geboren in Rotterdam. Na eerst het VMBO, MBO is zij vervolgens aan het HBO begonnen aan de opleiding Communicatie.

Presenteren op school was altijd al haar sterke kant, maar pas tijdens deze opleiding komt zij erachter dat presenteren haar passie is.  Door middel van diverse studieprojecten waarbij Kirsten samen met studiegenoten o.a. interviews op band opneemt,  beseft zij dat ze graag voor de camera staat. Door het medepresenteren van H/TV, het programma van haar opleiding, bloeit haar passie op tot een wens om van deze hobby haar beroep te maken.

Naast de opleiding Communicatie volgt zij diverse Presentatiecursussen  en het TV College te Hilversum.  Na het succesvol afronden van haar HBO opleiding besluit zij zich daadwerkelijk te richten op het presentatievak.

Kirsten presenteert niet alleen voor de camera, maar ook voor live publiek in de zaal. Zo presenteert zij diverse uitreikingen, mode shows en live shows, waarbij zij interactie heeft met het publiek en haar enthousiasme laat stralen!

 

 

Beroep:

  • Presentatrice
  • Marketingcoach
  • Commercieel adviseur

Toepassingen bij SpotCast:

Presentaties, commercials en trainingen – Zowel commerciële, informatieve als ook educatieve toepassingen.

Gaat Kirsten uw Presentatie verzorgen?

Vul hieronder uw contact- en projectgegevens in.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat